Kvällskvisten

Äntligen dags för semester!
Nu bär det av till Öland och fågelskådning från Byxelkrok till Ottenby. 
Nu har vi laddat kameran med dubbla minneskort och BA är inställt på "rariteter". Vi är förberedda på det lilla extra men sitter gärna långa stunder på stenhällarna och väntar på det rätta ögonblicket att ta bilden med stort B. 

Men visst kommer vi att sakna lokalerna här hemma som den senaste tiden bjudit på bra skådning och en hel del fototillfällen. Vi har tillbringat många kvällar efter jobbet ute i Kvismaren där vi har haft turen att se jorduggla vid flera tillfällen och även hornuggla har visat upp sig. Rovfåglar som brun kärrhök, ormvråk och fiskgjuse har vi haft på nära håll och lyckats fånga på bilder som vi är riktigt nöjda med.

Men nu ska det bli roligt att kunna skåda när vi vill på dygnet och inte bara på kvällskvisten....

Trevlig sommar!
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-