Skjutvarning

Vi lämnade stan där solen visade sig, för att åka till Kilsbergen där det faktiskt föll blötsnö. Ett tips till alla som ska besöka Villingsberg, kolla www.skjutfalten.se innan ni åker, det missade vi. (och det var inte första gången) Bommen var fälld och vi kom inte längre än till Kärmsön. Vi stannade vid matningen för att spana av den. Där hade en ekorre bokat en plats i den ena foderautomaten och i den andra trängdes svartmesar, talltitor och en och annan nötväcka.
Vi hann med en sväng runt Tysslingen innan dagsljuset försvann. Ute på fälten väster om Gräve kyrka rastade flera hundra sädgäss och bland dem grågäss och en spetsbergsgås.
Man får inte ha för höga krav denna tiden på året, men det är alltid lika roligt att komma ut och skåda, för vem vet vad som dyker upp nästa gång....

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-