Det var länge sedan...

...vi skrev en blogg. Nu ska vi komma med en rad ursäkter. Vi är ute så mycket det bara går, har massor av bilder att gå igenom, gör flera uppdateringar i veckan på facebook, jobbar heltid och tiden räcker helt enkelt inte till.
Så, då var det klart med ursäkterna!

Normalt så brukar vi skriva en blogg efter varje nytt kryss vi tar men så har det inte blivit. Sedan nordsångaren har vi lyckats ta följande livskryss; brunsångare, videsångare, vitögd dykand, vattenpiplärka, toppskarv, havssula och alkekung. Det har varit en fantastisk sommar och höst med resor både till Öland och Skåne.
Vintertiden med sina korta dagar ger mer tid framför datorn och möjlighet att jobba med årets bilder som vi ännu inte hunnit med. Självklart försöker vi komma ut så mycket det bara går men idag sitter vi inomhus och ser säsongens första blötsnö falla utanför fönstret. Man kan säga att vi känner oss lite som ugglorna på bilden, vi vill ge oss ut med det är inte riktigt rätt läge.

Under fliken "Senaste" kommer vi att fylla på med både nya bilder och bilder från tidigare i år. Titta gärna in där och följ oss även på facebook. 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

-